Offsetdruk

AMBACHTELIJK DRUKWERK

 

Offsetdruk is nog steeds een van de meest gebruikte druktechnieken
en wordt door ons toegepast voor voornamelijk handels drukwerk en het
bedrukken van zware kartonsoorten tot 700 gram (1mm dik).
Naast fullcolour drukken wij ook de zogenaamde Pantone PMS kleuren.
Deze steunkleuren zijn frisser en briljanter van kleur en zeer geschikt
voor het drukken van handelsdrukwerk en consumenten drukwerk

Kaarten drukkerij

Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van allerlei soorten kaarten. Naast de kaarten voor het zakelijke drukwerk zoals o.a. visitekaarten, uitnodigingskaarten, with compliment cards en gift-cards drukken wij ook veel consumenten drukwerk zoals de geboortekaarten, trouwkaarten, jubileumkaarten en uitnodigingskaarten. Wij bedrukken kaarten in offsetdruk tot 700 gram en dat is max 1 mm dik karton. Onze offsetpers bedrukt in principe elke kartonsoort wat leverbaar is in de handel in zowel het fullcolour of CMYK kleurensysteem als het grafisch gestandaardiseerde Pantone Matching Systeem (PMS)

Doordrukbonnen / sets

Een van onze standaard werkzaamheden zijn het drukken van doordruksets, werkbonnen, orderblokken of winkelbonnen. Deze bestaan vaak uit een bovenvel met 1 of meerdere ondervellen voorzien van een zelfde opdruk als het bovenvel. Doordrukbonnen leveren wij in alle formaten tot A3 formaat in zowel Pantone, fullcolour met en zonder foliedruk effecten. Daarnaast kunnen doordruksets worden voorzien van een opvolgend crash nummer, omslagkarton tegen het doordrukken van onderliggende sets en boorgaten of perforatielijnen. Doordrukbonnen kunnen los als set worden gelijmd of worden geleverd op  een blok met 25, 50 of 100 sets per blok. Vraag naar de mogelijkheden.

Schrijfblokken

Schrijfblokken bedrukken wij in alle denkbare formaten. Van klein A7 tot groot A3 en alle denkbare formaten wat daar tussen zit. De papierkeuze is meestal standaard maar we drukken alle te leveren papiermerken en gramgewichten in zowel Fullcolour als ook in Pantone. Schrijfblokken worden bij ons standaard verlijmd naar blokken van 25, 50, 75 of 100 vel en altijd voorzien van een stevig onderbord. Schrijfblokken kunnen naast een lijm verbinding ook voorzien zijn van een wire-o. Ter verfraaiing of bescherming kunnen schrijfblokken ook voorzien worden van een omslagkarton. Omslagen zijn ook te bedrukken met logo, design of teksten.

Huisstijlen

Wij drukken van oudsher al complete huisstijlen in voornamelijk Pantone steunkleuren. Het Pantone kleursysteem is hier uitermate geschikt voor. Pantone kleuren zijn briljant van kleur en heeft over de hele oplage van de huisstijl een stabiele uitstraling. Bij een herdruk is de pantone kleur gemakkelijk te herproduceren doordat het systeem werkt met kleurnummers en daaraan zit een mengverhouding van de basiskleuren. Bij de huisstijl horen het briefpapier, vervolgvellen, visitekaarten en de enveloppen. Maar ook mappen, voor en achterbladen en with compliment cards horen bij een huisstijl.

Etiketten & Stickers

Etiketten / stickers bedrukken wij op verschillende zelfklevende materialen, van opaak tot permanent hechtend en in zowel pantone als fullcolour kleuren. Etiketten kunnen ook worden afgewerkt met een folie of blinddruk bedrukking. Daarnaast kunnen etiketten en stickers in een bepaalde vorm worden gestanst en worden voorzien van splitlijnen voor het gemakkelijk loshalen.

Verpakkingen

We drukken allerlei soorten klein verpakking. Het design of ontwerp wordt op de offsetpers eerst in fullcolour of met pantone kleuren bedrukt. Na dit proces worden de pas gedrukte vellen in de gewenste vorm uitgestanst met een stansvorm, en kunnen de koppeldelen aan elkaar worden gelijmd. Doosjes die wij produceren kunnen voorzien worden van foliedruk effecten, Meestal voor het stanstraject maar kan ook achteraf nadat de doosjes hun uiteindelijke vorm hebben. Alle karton en gramsgewichten zijn mogelijk voor verpakkingen. informeer naar de mogelijkheden.

Briefpapier en vervolgvel

Huisstijl producten bedrukken wij bij voorkeur in Pantone pms kleuren. Leverbare papiersoorten voor huisstijlen zijn uitgebreid en varierend van eenvoudig tot ecxlusief.

Schrijfblokken

Schrijfblokken met frisse kleuren en strakke lijnen. Van A7 tot A3 leverbaar en alle formaten die er tussen zitten. Worden standaard geleverd met een stevig onderlegkarton en in verschillende diktes leverbaar van 25 tot 100 vel per blok.

Doordrukbonnen / Doorschrijfsets

Deze bestaan vaak uit een bovenvel met 1 of meerdere doordrukvellen voorzien van een zelfde opdruk als het bovenvel. Doordrukbonnen leveren wij in alle formaten tot A3 formaat in zowel Pantone, fullcolour met en zonder foliedruk effecten.

Enveloppen

Enveloppen bedrukken we in alle formaten en kwaliteiten, zowel de kleine EA6 envelop tot de grote akte enveloppen bedrukken we in frisse kleuren. Enveloppen kunnen aflopend bedrukt worden in zowel Pantone als ook in fullcolour

Voorbladen en omslagen

Voor het professioneel inbinden van documenten kunnen wij voor u verzorgen door deze te bedrukken in uw huisstijlkleuren en voorzien van een venstergat.

De offsetpers biedt heel wat voordelen t.o.v. digitaal gedrukt drukwerk. Enkele voordelen zijn:

• Een offsetpers gebruikt inkt. Inkt wordt geabsorbeerd door het papier waardoor de uitstraling van het authentieke karton oppervlak behouden blijft.
• Gebruik van Pantone kleuren. Pantone kleuren hebben een groter kleurbereik dan CMYK van printers.
• Egalere volvlakken. Drukpersen drukken onder instelbare drukspanning grote vlakken egaler af dan digitale machines.
• Ruwe en dikke kartonsoorten mogelijk tot 700 gram. digitale printers gaan tot max 350 / 400 gram.

Wij leveren ook digitaal drukwerk in combinatie met foliedruk en reliëfdruk en zijn tevreden over de hedendaagse digitale drukkwaliteit maar digitaal drukwerk is in deze fase nog lang niet in staat om onze drukmachines te vervangen en op enig niveau enigzins in de buurt te komen.

Secured By miniOrange